Voetbalkamp Westerkwartier


10-08-2022


You've got mail!!
Zojuist hebben alle 248 deelnemers van Voetbalkamp Westerkwartier 2022 een mail ontvangen met daarin alle informatie voor de komende editie. Lees en bespreek deze thuis goed door!
Mocht u geen mail hebben ontvangen neem dan even contact met ons op.
Ook als er vragen zijn dan horen we het graag!


11-07-2022


VKW zoekt een fotograaf!!
Maak jij wel eens foto's in je vrije tijd? Spreken voetballende kinderen jou aan? Heb je een eigen camera? Vind je het leuk om bij een groot evenement te helpen? Kun je werken onder tijdsdruk?
Dan zijn we op zoek naar jou!!
Voetbalkamp Westerkwartier zoekt iemand die op woensdag 24 augustus tijdens de 1e dag van het voetbalkamp de helft van de deelnemers wil fotograferen zodat alle deelnemers er weer mooi op staan voor hun persoonlijke certificaat.
Wat verwachten we van je?
- half 10 aanwezig
- tussen 10 en 1 uur komen de groepjes bij je langs voor hun individuele foto en teamfoto.
- Na 1 uur zet je alle foto's op volgorde op een usb-stick zodat we de foto's nog dezelfde middag naar de drukker kunnen brengen.
- Als tegenprestatie ontvang je een kleine vergoeding en er wordt voor eten en drinken gezorgd.
Ben jij diegene of weet jij iemand die ons wil helpen? Neem dan contact met ons op, onze gegevens vind je onder het kopje "contact".


03-04-2022


VKW 2022 uitverkocht!!
WAUW, binnen 2 uur zijn de 240 plaatsen voor de 10de editie van Voetbalkamp Westerkwartier uitverkocht!
Als organisatie zijn we super blij en trots om te zien dat het voetbalkamp zo populair is!
Echter beseffen we ons ook dat er een hoop kinderen teleurgesteld zullen zijn, wil je toch nog een kleine kans maken om mee te doen schrijf je dan in voor de reservelijst. De laatste jaren komt het nog wel eens voor dat we nog een enkele afmelding kregen.
Mail dan onderstaande gegevens naar voetbalkampwesterkwartier@hotmail.com
- Naam
- Geboortedatum
- Kledingmaat
- Hoeveelste deelname
- Telefoonnummer
Mocht er dan een plekje vrij komen dan nemen wij contact met jullie op...


25-02-2022


10 jaar Voetbalkamp Westerkwartier!!

Dit jaar zal alweer de tiende(!!) editie van Voetbalkamp Westerkwartier georganiseerd worden. Achter de schermen zijn we begonnen met de voorbereidingen voor dit jaar en hierbij willen we de eerste informatie alvast met jullie delen.
Dit jaar zal het kamp plaatsvinden op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 augustus 2022. Het kamp is voor spelers/speelsters die geboren zijn in of tussen 2007 – 2016.
Aanmelden kan net als andere jaren via onze website www.voetbalkampwesterkwartier.nl, hier kun je verder alle informatie omtrent het voetbalkamp vinden.

De inschrijving zal openen op zondag 3 april om 10.00!
Wacht dus niet te lang, want vorig jaar zat het voetbalkamp binnen 8 uur vol.
Dit jaar is er plek voor 240 deelnemers!!


01-08-2021


You've got mail!!
Zojuist hebben alle 238!! deelnemers van Voetbalkamp Westerkwartier 2021 een mail ontvangen met daarin alle informatie voor de komende editie. Lees en bespreek deze thuis goed door!
Mocht u geen mail hebben ontvangen neem dan even contact met ons op.
Ook als er vragen zijn dan horen we het graag!
Delen wordt gewaardeerd...


03-04-2021


VKW 2021 uitverkocht!!
WAUW, binnen 12 uur zijn de 220 plaatsen voor de 9de editie van Voetbalkamp Westerkwartier uitverkocht!
Als organisatie zijn we super blij en trots om te zien dat het voetbalkamp zo populair is!
Echter beseffen we ons ook dat er een hoop kinderen teleurgesteld zullen zijn, wil je toch nog een kleine kans maken om mee te doen schrijf je dan in voor de reservelijst. De laatste jaren komt het nog wel eens voor dat we nog een enkele afmelding kregen.
Mail dan onderstaande gegevens naar voetbalkampwesterkwartier@hotmail.com
- Naam
- Geboortedatum
- Kledingmaat
- Hoeveelste deelname
- Telefoonnummer
Mocht er dan een plekje vrij komen dan nemen wij contact met jullie op...


23-02-2021


Voorbereiding VKW 2021 in volle gang!
Achter de schermen zijn we ondanks alle corona-perikelen druk bezig met de voorbereidingen voor alweer de 9de editie van Voetbalkamp Westerkwartier!
We gaan er vanuit dat het kamp dit jaar gewoon door kan gaan, we hebben er echter bewust voor gekozen om de inschrijving nog niet te openen. De insteek is om de inschrijving te openen op 5 april.
Het kamp zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 augustus 2021. Het kamp is voor kinderen die geboren zijn IN of TUSSEN 2006 - 2015.
Mochten er vragen zijn stel ze dan gerust!
Voor nu; Blijf gezond en denk om elkaar!


20-08-2020


Zeer geslaagde 8ste editie Voetbalkamp Westerkwartier!!
Inmiddels zijn we bijna een week verder en als organisatie kijken we ondanks 3 zware dagen zeer tevreden terug op de 8ste editie van Voetbalkamp Westerkwartier. Door de hitte en corona-maatregelen lagen er dit jaar extra uitdagingen voor zowel de organisatie als voor de 216 deelnemers. Met dank aan iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen hebben we net als andere jaren een fantastisch kamp kunnen neerzetten voor alle kinderen.
Daarom willen we via deze weg nogmaals iedereen bedanken die er op welke manier dan ook voor gezorgd heeft dat het ook dit jaar weer een succesvol kamp was!
De komende dagen/week zullen de foto's van afgelopen editie geplaatst worden.


08-08-2020


Trots is de organisatie van Voetbalkamp Westerkwartier op haar trainersstaf, Deel 3!
Nieuwe gezichten + de keepertrainers! Voor de 8e editie van Voetbalkamp Westerkwartier stellen wij 2 nieuwe trainers aan u voor. De eerste nieuwe trainer van dit jaar is Jorn Udema. Jorn voetbalt momenteel bij VEV67 in het 1e elftal en studeert aan de ALO als sportdocent. Hij is inmiddels gestart met een trainerscursus, TC3/UEFA-C. Jorn zorgt voor plezier en heeft aandacht voor elke speler! De tweede nieuwe trainer is Willem Stienstra. Willem heeft jarenlang in het 1e elftal gespeeld bij FC Grootegast en was een voorbeeld voor veel jonge spelers. Op dit moment is hij trainer van de JO9-1. Willem heeft zin om trainer te zijn tijdens het voetbalkamp. Wij wensen Willem en Jorn heel veel succes!
Naast de 2 nieuwe gezichten presenteren we vandaag ook onze keeperstrainers! Albert-Jan Brommer en Luuk Tooren zijn ook dit jaar de keepertrainers tijdens VKW. Albert-Jan en Luuk weten alle keepers altijd op een enthousiaste manier keepertraining te geven door middel van nieuwe en uitdagende oefeningen. De 25 opgegeven keepers komen dan ook niks te kort en zullen elke dag tot het uiterste worden gedreven en naar huis gaan met nieuwe tips om betere keepers te worden.
Albert-jan Brommer is keeperstrainer bij de 1e elftallen van ASVB, FVV en HS'88, daarnaast is Albert-jan eigenaar van keepersschool PEAK elite GoalKeepingXclusive en teammanager bij Fc Emmen onder16. Luuk Tooren is keeperstrainer bij zowel de jeugd als senioren van vv Hoogezand en hoofdtrainer bij keepersschool de keepers-fabriek in Wildervank en Winschoten.
Met Albert-jan en Luuk heeft Voetbalkamp Westerkwartier dus 2 echte liefhebbers en vakmensen aan zich weten te binden!


01-08-2020


Trots is de organisatie van Voetbalkamp Westerkwartier op haar trainersstaf, deel 2!!
Vandaag stellen we alle trainers voor die vorig jaar voor het eerst actief waren als trainer tijdens het voetbalkamp. We starten met Erwin Solle. Erwin is een echt voorbeeld voor de kinderen en dat straalt hij ook uit! Kinderen lopen met hem weg en dat is prachtig om te zien. Met veel enthousiasme en passie zal Erwin ook dit jaar weer zijn groep spelers begeleiden. Jetse Tuithof is de volgende trainer die we kunnen toevoegen aan de trainersstaf. Jetse is een talentvolle trainer bij TLC die zichzelf ontwikkelt tot een betrouwbare trainer. Vorig jaar was hij trainer van de JO15-2 en dit jaar trainer bij de JO17-1 en de JO8, JO9 en JO10. Sander Broekema is ook trainer van een JO17-1 team, maar dan van SV Marum. Sander heeft zijn zaken goed voor elkaar en gaat ook dit jaar vol passie zijn team training geven tijdens het voetbalkamp! De volgende trainer is Rolf Schuiling. Volgend seizoen zal hij trainer zijn van SJO Feanstars JO13-1. Rolf staat bekend als “alles eruit halen wat erin zit”. Dit doet hij dan ook met ontzettend veel energie. Het plezier straalt er vanaf!
De volgende trainer is Marco Soeten, volgend jaar trainer van VEV67 JO15-1. Het afgelopen jaar was Marco coördinator van de beweegacademie en Hoofd Jeugd Opleider onderbouw van VEV67. Marco gaat voor talentontwikkeling. Spelers beter maken en dit met elkaar bereiken. Dat is wat Marco leuk vindt. Rick Schuring was vorig jaar ook trainer bij VKW en ook dit jaar maakt hij er weer een prachtige week van voor de kinderen. Rick zorgt voor plezier en wanneer er gepresteerd moet worden gaat hij er vol voor. Rick voetbalt zelf bij Drachtsterboys in het 1e elftal. Daarnaast wordt hij volgend seizoen Coördinator van de beweegacademie bij VEV67. Als laatste stellen we vandaag Menno Dijkstra aan u voor. Menno is een talentvolle, betrouwbare en ambitieuze trainer. Met ontzettend veel energie begeleidt hij de spelers tijdens het voetbalkamp. Menno zorgt voor voldoende individuele aandacht! Menno is actief als trainer bij voetbalschool Het Verschil in Winsum.
Iedere trainer begeleidt een groep spelers op hun eigen manier. Wij vinden alle spelers belangrijk! Wij zijn ontzettend blij met de trainersstaf die we hebben en we kunnen zeggen dat voetbalkamp Westerkwartier met deze trainers kwaliteit in huis heeft!


26-07-2020


Trots is de organisatie van Voetbalkamp Westerkwartier op haar trainersstaf, deel 1!!
Vandaag beginnen we met alle trainers die al meerdere jaren ervaring hebben als trainer van VKW.
Rick Buma is de eerste trainer die we presenteren! Rick is een enthousiaste trainer die al jaren lang de jongste jeugd traint tijdens het voetbalkamp. Wij zijn blij dat we onze populaire kindervriend ook dit jaar toe kunnen voegen aan de trainersstaf. Rick voetbalt bij SV Marum en ook zijn teamgenoot Tom Boezerooy kunnen wij presenteren als trainer van het voetbalkamp. Tom traint op dit moment de JO11-1 en de JO13-1 van SV Marum. De zeer technisch vaardige speler van Marum is erg populair bij de spelers van VKW. Naast Rick en Tom is ook Wander Balkema weer trainer tijdens het voetbalkamp. Wander is een zeer ambitieuze en gedreven trainer die de afgelopen jaren de eerste selectie van TLC naar een hoger niveau heeft gebracht. Volgend jaar gaat hij werken voor de KNVB, een knappe prestatie. Ook Kees Pranger heeft veel ervaring in de senioren. Na een aantal jaren bij NEC Delfzijl gaat hij volgend jaar de 1e selectie van VEV67 begeleiden als trainer/coach. Kees beschikt over organisatorische en pedagogische vaardigheden wat goed van pas komt tijdens het voetbalkamp. Wij zijn trots dat we zulke ambitieuze trainers actief zijn op ons voetbalkamp.
De volgende trainer die we voorstellen is Lucas Dijk. Lucas was even een tijdje geen trainer bij het voetbalkamp maar gelukkig kunnen we hem weer presenteren als trainer! Lucas heeft als 1 van de weinige ervaring met het trainen van een dameselftal. Daarnaast traint hij de JO11 van VV Westerkwartier. Bij deze club speelt hij zelf in het 1e elftal. De volgende trainer is actief bij VV Opende. Lubbe Klaver was het afgelopen jaar jeugdcoördinator van de onderbouw en trainer van de JO11-1 van VV Opende. Een betrouwbaar persoon die het trainersvak met passie uitoefent. De laatste trainer die we vandaag voorstellen is Rick Renkema. Rick voetbalt momenteel bij VV Roden en is trainer van TLC JO15-1. Volgend seizoen maakt hij een stap als trainer naar de JO17-1. Met deze talentvolle en gedreven trainer zijn de eerste 6 trainers bekendgemaakt. Wij hebben net als alle trainers erg veel zin om de spelers met veel enthousiasme te begeleiden tijdens het voetbalkamp!


22-07-2020


De week van het voorstellen!
De komende dagen zullen we onze trainers en overige stafleden hier gaan voorstellen. Dit jaar willen wij beginnen met mensen in het zonnetje te zetten die ongelooflijk veel tijd en energie steken in het voetbalkamp. Al vanaf de eerste editie van VKW is Frouwke van der Naalt-Stoter nauw betrokken bij de organisatie. Door haar strakke organisatie en warme persoonlijkheid zorgt ze er voor dat tijdens de lunch alles geregeld is. Ook Ciska Babois heeft inmiddels de nodige ervaring en is niet weg te denken uit de staf van het kantinepersoneel. Door deze harde werker, voor en tijdens het voetbalkamp komen de kinderen nooit wat te kort! Janneke bos maakt dit fantastische trio compleet. Naast haar inzet in de kantine is Janneke ook de verzorgster van het voetbalkamp. Met al haar ervaring als verzorgster is ze er voor ieder kind als er pijntjes zijn. Wij en de kinderen zijn ontzettend blij met haar! John Babois is ook dit jaar weer onze materiaalman. Alle materialen zijn altijd tiptop voor elkaar en dat kost ontzettend veel tijd. Gedurende het gehele voetbalkamp is John elke minuut van de dag bezig om alles te regelen voor de kinderen. Wij waarderen ook zijn inzet en zijn blij dat hij dit jaar weer betrokken is bij het voetbalkamp. Samen vormt dit een goed team in en rondom de kantine. Wij hopen nog heel veel jaren samen te mogen werken met deze leuke groep mensen!


02-06-2020


VKW 2020 gaat door!!

De laatste weken hebben er vele veranderingen plaatsgevonden in de regels omtrent het corona-virus. Veel van deze veranderingen zijn zeer gunstig voor Voetbalkamp Westerkwartier, daarom zijn we als organisatie ook zeer blij om te vermelden dat VKW 2020 door kan gaan voor alle deelnemers die zich hebben ingeschreven!
Ondertussen is de kleding voor alle deelnemers besteld en zijn we druk bezig om de trainersstaf rond te krijgen voor dit jaar.
Er zullen dit jaar echter wel een aantal dingen anders worden dan dat we gewend zijn, zodra we nieuws hebben over hoe het voetbalkamp er uit gaat zien zullen we dit communiceren via de mail van onze deelnemers.


01-05-2020


Update VKW 2020!! Wij denken in oplossingen!!

Achter de schermen wordt er natuurlijk druk gekeken of en hoe Voetbalkamp Westerkwartier 2020 door kan gaan. Inmiddels is er contact geweest met de gemeente en die hebben ons tot op heden een positief advies gegeven over de doorgang van het voetbalkamp. Echter zullen de regels de komende weken/maanden wel versoepeld moeten worden, denk hierbij aan het weer openen van sportkantines en kleedkamers en dat het vrij mogen sporten t/m minimaal 15 jaar verhoogd wordt.
Hopelijk weten we na 20 mei meer en zodra we een duidelijk beeld hebben van hoe Voetbalkamp Westerkwartier er dit jaar uit gaat zien zullen we dit met jullie delen.
Wordt vervolgd....


20-02-2020


Voetbalkamp Westerkwartier 2020 is vol!!
In een tijdsbestek van minder dan 48 uur hebben we ons maximale aantal van 200 bereikt! Als organisatie zijn we trots dat we zo snel vol zitten!
Echter beseffen we ons ook dat er een hoop kinderen teleurgesteld zullen zijn, wil je toch nog een kleine kans maken om mee te doen schrijf je dan in voor de reservelijst. De laatste jaren komt het nog wel eens voor dat we nog een enkele afmelding kregen.
Mail dan onderstaande gegevens naar voetbalkampwesterkwartier@hotmail.com
- Naam
- Geboortedatum
- Kledingmaat
- Hoeveelste deelname
- Telefoonnummer
Mocht er dan een plekje vrij komen dan nemen wij contact met jullie op...


19-02-2020


Voetbalkamp Westerkwartier 2020 is hot!!
Binnen 24 uur na de opening van de inschrijving zijn er al meer dan 125 aanmeldingen binnen gekomen, dat betekent dat er nog maar minder dan 75 plaatsen beschikbaar zijn!!
Wacht dus niet te lang, want VOL = VOL!!


18-02-2020


Inschrijving VKW 2020 geopend!

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om je in te schrijven voor Voetbalkamp Westerkwartier. Ben je geboren in of tussen 2005 - 2014 en wil je graag 3 dagen lang voetbalactiviteiten beleven met leeftijdsgenoten en vriendjes ga dan snel naar www.voetbalkampwesterkwartier.nl en meld je aan onder het kopje "aanmelden".
LET OP: Nieuw dit jaar is de optie met overnachting!!! Ben je geboren IN of VOOR 2008 dan mag je blijven slapen, dit is uiteraard niet verplicht!!
Het kamp wordt gehouden op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 augustus.
Er is net als afgelopen jaar plek voor 200 deelnemers, wees er dus snel bij want vol = vol!!08-01-2020


Editie 8 van Voetbalkamp Westerkwartier!

Achter de schermen wordt er inmiddels een begin gemaakt aan alweer de 8e editie van Voetbalkamp Westerkwartier. Na alle succesvolle jaren hiervoor proberen we als organisatie ook dit jaar weer een leuk, uitdagend en vernieuwend programma voor de kinderen neer te zetten!
Net als andere jaren zal het kamp plaatsvinden in de laatste week van de schoolvakantie, dit jaar dus op 12, 13 en 14 augustus!
Ook zijn we inmiddels aan het kijken naar de mogelijkheden om te overnachten tijdens Voetbalkamp Westerkwartier (dit is uiteraard niet verplicht).
We hopen de inschrijving te openen bij het begin van de voorjaarsvakantie dus houd onze facebook pagina goed in de gaten!


13-08-2019


Informatiemail!
Alle deelnemers van Voetbalkamp Westerkwartier 2019 hebben zojuist een mail ontvangen met daarin alle informatie die nodig is.
Mocht je toch niks ontvangen hebben neem dan even contact met ons op. (contactgegevens zijn te vinden op www.voetbalkampwesterkwartier.nl)


09-08-2019


Trainersstaf VKW 2019.

Nieuwe gezichten 2.0!
Tot slot de laatste 4 trainers voor de 7de editie van Voetbalkamp Westerkwartier. Ook deze trainers gaan dit jaar voor hun eerste editie van VKW.
- Henk Alssema: Henk is voor velen uit de regio een bekend gezicht op de plaatselijke voetbalvelden. Afgelopen jaar was Henk hoofdtrainer bij vv Aduard 1 en aankomend jaar heeft hij het 1e elftal van SIOS onder zijn hoede. Daarnaast is Henk eigenaar van voetbaltechniekschool Het Verschil waarmee hij bij meerdere verenigingen de trainingen van de jongste jeugd verzorgt.
- Menno Dijkstra: Met Menno halen we wederom een zeer jonge en gedreven trainer binnen, naast dat Menno zelf actief is als speler bij vv Winsum, heeft hij daar ook meerdere jeugdteams getraind. Verder is Menno actief als trainer binnen de voetbalschool Het Verschil.
- Rick Schuring en Marco Soeten: Met deze 2 jonge en enthousiaste voetballiefhebbers is de trainersstaf van VKW 2019 compleet. Rick en Marco waren afgelopen seizoen actief als speler bij Vev'67 1 en bereikten daarmee de finale van de districtbeker, helaas was de tegenstander een maatje te groot, maar alsnog een prestatie van formaat!
Rick heeft ervoor gekozen om het aankomend seizoen een stapje hogerop te proberen, hij gaat spelen bij Drachtster Boys dat uitkomt in de 1e klasse en graag wil promoveren naar de hoofdklasse.
Marco is de laatste jaren ook actief als jeugstrainer bij Vev'67, zo had hij afgelopen seizoen de JO17-1 onder zijn hoede.


02-08-2019


Trainersstaf VKW 2019.

Nieuwe gezichten!
Dit jaar zullen er naast de vele nieuwe deelnemers ook vele nieuwe trainers aanwezig zijn. Hieronder stellen we ze in het kort voor;
- Rolf Schuiling: De laatste jaren mochten we al enkele spelers van SJO Feanstars begroeten tijdens het voetbalkamp en nu met Rolf hebben we ook onze eerste trainer van de voetbalvereniging uit Surhuisterveen. Rolf, sinds kort in het bezit van het trainersdiploma pupillentrainer, was afgelopen jaar trainer van de JO10-1 en JO11-1, met het laatstgenoemde team wist hij zelfs kampioen te worden!
- Sander Broekema: Met Sander hebben we een jonge en zeer enthousiaste trainer weten toe te voegen aan de trainersstaf van deze 7de editie. Sander is jeugdtrainer bij SV Marum en is daar verantwoordelijk voor de JO17-1.
- Hendrik Timmer: is trainer bij ONR en is eveneens toegevoegd als VKW trainer. Bij het Oranje Nassau van Roden traint Hendrik het 1e elftal, hiermee komt hij uit in de 4de klasse op zaterdag.
- Erwin Solle: Waar we vorig jaar konden uitwijken naar de voetbalvelden van VV Niekerk hebben we dit jaar ook voor het eerst een trainer die actief is binnen deze vereniging. Erwin is zeer actief binnen de vereniging en is onder ander trainer van de JO11-1.


26-07-2019


Trainersstaf VKW 2019.

Bekende gezichten!
Naast de vele deelnemers die we terug zien keren bij Voetbalkamp Westerkwartier zijn we als organisatie ook erg blij met trainers die terug keren en zo bekend zijn binnen het voetbalkamp!
Rick Buma zal net als de voorgaande edities weer de allerjongste deelnemers 3 dagen begeleiden. (en vele veters strikken) Tom Boezerooij, sinds deze zomer ook teamgenoot van Rick, is inmiddels ook een bekend gezicht binnen VKW. Tom gaf afgelopen seizoen trainen aan de JO11-1 van SV Marum en beide heren spelen na de zomer voor het 1e elftal uit Marum.
Ook Lubbe klaver zien we weer terug dit jaar! Na een zeer succesvolle eerste editie voor Lubbe afgelopen jaar wist hij gelukkig ook dit jaar weer tijd vrij te maken om aanwezig te kunnen zijn. Lubbe is trainer van vv Opende JO10-1, jeugdcoördinator van de onderbouw in Opende en af en toe grensrechter bij het 1e elftal!
Last but not least; Kees Pranger! Kees was afgelopen seizoen en is aankomend seizoen opnieuw trainer bij NEC Delfzijl 1. Ook voor Kees was het vorig jaar de eerste editie van het voetbalkamp en we zijn dan ook erg blij dat we met Kees opnieuw een ambitieuze, enthousiaste en gedreven trainer terug zien!


19-07-2019


Trainersstaf VKW 2019.

TLC-delegatie!
Dit jaar mogen we maar liefst 4 trainers van TLC verwelkomen! Wander Balkema en Rick Renkema hebben de laatste jaren al wat VKW-ervaring opgedaan en zullen ook dit jaar weer met veel enthousiasme de kinderen begeleiden. Voor Patrick Sanroesdi en Jetse Tuithof wordt het de eerste VKW-editie, we zijn blij om naast veel nieuwe deelnemers ook nieuwe trainers te kunnen binden aan Voetbalkamp Westerkwartier.
Wander Balkema, sinds kort in het bezit van zijn UEFA-B diploma, traint het 1e elftal van TLC en wist afgelopen jaar naast het LV-gala te winnen ook op het veld te promoveren naar de 3de klasse. Al met al geen slecht jaar voor Wander en zijn team!
Rick Renkema is afgelopen jaar trainer geweest van de JO11-1 en zal komend seizoen de JO15-1 gaan trainen.
Met Patrick Sanroesdi, trainer van de JO13-1, en Jetse Tuithof, trainer van de JO15-2, hebben we dus 4 enthousiaste en ambitieuze trainers van voetbalvereniging TLC!


12-07-2019


Trainersstaf VKW 2019

De komende weken zullen we op deze pagina de trainers voor de 7de editie van Voetbalkamp Westerkwartier presenteren.
Te beginnen met onze enthousiaste keeperstrainers die inmiddels een bekend gezicht zijn bij VKW en de dit jaar 30!! opgegeven keepers van nieuwe tips zullen voorzien en extra laten zweten met leuke en nieuwe oefeningen!
Albert-jan Brommer is keeperstrainer bij de 1e elftallen van ASVB, FVV en HS'88, daarnaast is Albert-jan eigenaar van keepersschool PEAK elite GoalKeepingXclusive.
Luuk Tooren is keeperstrainer bij vv Hoogezand en actief bij keepersschool de keeper fabriek.
Met Albert-jan en Luuk heeft Voetbalkamp Westerkwartier dus 2 echte liefhebbers en vakmensen aan zich weten te binden!


14-06-2019


Tenue VKW 2019 bekend!!

Ben jij de nieuwe Frenkie de Jong of Lieke Martens? Heb je altijd al gedroomd om de nieuwe ster van het "oranje" te worden dan is dit je kans! Alle deelnemers aan voetbalkamp westerkwartier 2019 zullen namelijk in het oranje te bewonderen zijn! (Oranje shirt - zwarte broek - en oranje kousen)
Het tenue zal verder nog bedrukt worden met het logo van voetbalkamp westerkwartier (op de borst), het logo van Digital Reflex (makers van onze mooie nieuwe site) en natuurlijk het aantal sterren wat aangeeft voor de hoeveelste keer je deelneemt en eventueel gewonnen prijzen komen weer op de rug!


30-03-2019


Recordaantal voor 7de editie Voetbalkamp Westerkwartier!!

De aanmeldingen voor VKW 2019 stroomden de laatste weken binnen waardoor we nu al op het maximale aantal van 200 deelnemers zitten. Nog nooit eerder had Voetbalkamp Westerkwartier zoveel deelnemers, een record dus!!
Als organisatie zijn we erg blij dat er wederom veel kinderen uit of rondom het westerkwartier komen voor 3 dagen voetbalplezier! Van jong tot oud, van nieuwe deelnemers tot deelnemers die voor het 7e!! jaar meedoen, we gaan er samen weer een onvergetelijk kamp van maken!

06-03-2019


Inschrijving VKW 2019 geopend!

Met enige vertraging is het vanaf vandaag mogelijk om je in te schrijven voor de 7de editie van Voetbalkamp Westerkwartier!

Ben jij geboren in of tussen 2004 -2013, houd je enorm veel van voetballen met vriendjes, leer je graag nieuwe trucjes en ga jij er van door met de mooiste prijzen? Wacht dan niet langer en schrijf je onder het kopje "aanmelden" dan snel in en verzeker je van 3 dagen voetbal en plezier!

Het kamp wordt dit jaar gehouden op 21, 22 en 23 augustus 2019. Het zal plaatsvinden in Grootegast waar we dit jaar gebruik kunnen maken van het nieuwe MFA-gebouw en de velden van Fc Grootegast. (dit jaar is het kamp nog zonder overnachting!!)


28-07-2018


Bekendmaking trainers

VKW bindt een hoofdtrainer uit de regio! Wander Balkema, sinds enkele jaren hoofdtrainer van TLC en komend seizoen actief op de TC 2/UEFA B cursus van de KNVB, zal tijdens de 6de VKW editie opnieuw een groep spelers onder zijn hoede nemen

Lucas Dijk zal opnieuw als trainer verbonden zijn aan Voetbalkamp Westerkwartier. Het wordt voor Lucas de 3e keer dat hij betrokken is. Een ervaren VKW-trainer dus! Bij Boerakker/SVMH traint Lucas de JO15-1 en O11/O9 pupillen.

We presenteren Tom Boezerooy als trainer! Tom speelde het afgelopen seizoen voor Harkemase Boys en gaat komend seizoen terug naar zijn oude club SV Marum, waar hij ook actief is als trainer van JO11-1.


28-06-2018


Trainer
Ite Hoolsema, trainer van Fc. Grootegast O15-1 en O13-1 en speler van het eerste elftal, is opnieuw van de partij!
Hij zal één van de groepen van begeleiding voorzien op 29, 30 en 31 augustus.14-05-2018


Jongste jeugd
Rick Buma, sinds de start van VKW trainer van de jongste jeugd, zal opnieuw onze jongste deelnemers onder zijn hoede nemen! Spelenderwijs zal hij ze meenemen in de beginselen van het voetbalspel. De organisatie is blij Rick opnieuw te kunnen binden!


02-05-2018


Trainer!
Ditmaal presenteren we een trainer van het eerste uur. Tijdens Voetbalkamp Westerkwartier 2013 was Arjan Veenstra al actief als trainer! Ook dit jaar zal hij met al zijn enthousiasme een groep spelers begeleiden. Arjan speelt bij VEV’67 1 en geeft aldaar training aan het JO15-1 team. Verder is Arjan actief bij Your Tactical Analist, hier begeleidt hij profvoetballers middels individuele videoanalyses. De organisatie is blij Arjan opnieuw te kunnen verbinden aan VKW!


25-04-2018


150!
Al 150 voetbaldieren hebben zich aangemeld voor Voetbalkamp Westerkwartier 2018. We accepteren een maximaal aantal van 220. Voeg jij je hier bij?


09-04-2018


Ook Maurice de Wind verbindt zich opnieuw aan Voetbalkamp Westerkwartier! In de editie van 2017 was Maurice voor het eerst actief als trainer bij VKW. Al jaren traint hij de jeugd bij GVAV, dit jaar is hij met zijn JO15-1 team actief in de 2e divisie. Met dit team strijdt hij bovenaan de ranglijst mee voor de hoogste positie!


04-04-2018


De eerste die we bekend maken is Luuk Tooren. Luuk is sinds jaren verbonden aan VKW als keepertrainer en verzorgt gedurende de drie dagen verschillende trainingssessies. Keepers leren hierbij allerlei vaardigheden die ze helpen om bij hun vereniging nóg meer reddingen te verrichten! Op dit moment is Luuk actief als keepertrainer bij Hoogezand en Keepersschool Wildervank


28-03-2018


Al meer dan honderd kinderen hebben zich aangemeld voor VKW ’18! We accepteren een maximaal aantal deelnemers van 220, wees er dus snel bij!


10-03-2018


Inmiddels zijn we de 50 aanmeldingen gepasseerd en staan er al ruim 60 genoteerd! Wil jij je hierbij voegen? Geef je dan snel op!


27-02-2018


WAUW! Binnen 24 uren hebben we al meer dan 25 aanmeldingen. Waar gaat dit eindigen?


25-02-2018


Vanaf vandaag is de inschrijving voor Voetbalkamp Westerkwartier 2018 geopend! Grijp snel je kans en meld je aan, voordat het te laat is!


24-02-2018


Vanaf vandaag is onze nieuwe site in de lucht! Alle benodigde informatie staat hierop vermeldt.


01-02-2018


Voetbalkamp Westerkwartier en Stichting Sportpark de Leegens zijn overeengekomen m.b.t. de huur van de velden op 29, 30 en 31 augustus! VKW maakt gebruik van alle velden.


12-12-2017


Op dit moment worden er sloopwerkzaamheden uitgevoerd aan de kantine van Fc. Grootegast. In 2018 zal er een volledig nieuwe kantine + kleedkamers herrijzen. Voetbalkamp Westerkwartier is in de gelukkige omstandigheid hier gebruik van te kunnen maken!


02-09-2017


Drie fantastische dagen zitten er alweer op! Maar liefst 180 deelnemers hebben gedurende drie dagen allerlei voetbalgerelateerde activiteiten uitgevoerd. De organisatie is erg blij met het enthousiasme van alle voetballers/voetbalsters!


09-04-2017


De annmeldingen verlopen uitstekend! Al 100 voetballers/voetbalsters hebben zich aangemeld. Voetbalkamp Westerkwartier 2017 accepteert een maximaal aantal van 180 deelnemers. Voeg jij je hier ook bij?


07-04-2017


Allard Gritter, VKW trainer sinds 2014 en op dit moment trainer van SJO Boerakker-SVMH O.15, zal in 2017 opnieuw een groep VKW-deelnemers onder zijn hoede nemen. De ervaring leert dat Allard altijd goed voorbereid aan het voetbalkamp begint met als doel de deelnemers zo goed en positief mogelijk te begeleiden. Deelnemers die onder hem hebben deelgenomen beamen zijn positiviteit en enthousiasme!


04-04-2017


Op de helft! Al 90 voetbaldieren hebben zich aangemeld. Voetbalkamp Westerkwartier 2017 accepteert een maximaal aantal van 180 deelnemers. Schrijf je dus snel in via www.voetbalkampwesterkwartier.nl, voordat het vol is!


02-04-2017


Sinds dit seizoen trainer van TLC 1 en meteen succesvol! Wander Balkema pakte met zijn team de 1e periode en doet nog volop mee om het kampioenschap in de 5e klasse C, zondag. Voetbalkamp Westerkwartier heeft Wander opnieuw bereid gevonden om leiding te geven aan een groep spelers op 30, 31 aug en 1 sept. Met zijn enthousiasme draagt hij ieder jaar mede zorg voor een uitstekende sfeer!


29-03-2017


60 voetballers/voetbalsters hebben zich al verzekerd van hun eigen vakantie vol voetbalplezier. De aanmeldingen verlopen daarmee boven verwachting! Het maximale deelnemersaantal van Voetbalkamp Westerkwartier 2017 is 180. Geef je dus snel op


23-03-2017


Bekendmaking trainersIn navolging van Arjan Veenstra zal ook Rense Dijk actief zijn als trainer bij Voetbalkamp Westerkwartier 2017! De technisch begaafde spits van VEV ’67 en trainer van SJO Boerakker-SVMH O.17-1 is VKW trainer van het eerste uur. Sinds 2013 genieten de deelnemers uit zijn groepen van de activiteiten die tijdens VKW onder zijn leiding aangeboden worden


16-03-2017


De komende tijd maken we iedere week een trainer bekend die actief zal zijn op VKW’17! De eerste trainer die gepresenteerd wordt is Arjan Veenstra. Arjan is vanaf de 1e editie in 2013 aanwezig en staat altijd garant voor creatieve trainingen en ideeën tijdens het voetbalkamp. Op dit moment speelt Arjan voor VEV ’67. Bij diezelfde vereniging is hij o.a. actief als trainer van de O.11-1.


07-02-2017


Geef je snel op voor jouw eigen voetbalkamp vol voetbal en plezier want vanaf vandaag is de inschrijving geopend! Vorig jaar deden er 150 deelnemers mee. Wil jij dit ook? Ga dan naar het kopje ‘aanmelden’ op onze site en schrijf je in!


06-07-2017


De kleding voor de 4e VKW editie is bekend! Kijk onder het kopje ‘kleding’ hoe het eruit ziet.


04-07-2017


151(!) voetbaldieren hebben zich aangemeld voor Voetbalkamp Westerkwartier 2016. Een prachtig aantal! Daarmee maken we een groei door van 50 deelnemers. Morgen maken we het tenue, wat alle deelnemers deze zomer mogen dragen, bekend. Ook worden alle trainers de komende weken bekend gemaakt. Houd onze Facebookpagina dus goed in de gaten!


13-06-2017


Voetbalkamp Westerkwartier is het bijzondere aantal van 100 deelnemers inmiddels gepasseerd! Al 105 voetballers/voetbalsters hebben zich aangemeld om 3 fantastische dagen vol voetbal en plezier te beleven! Voetbalkamp Westerkwartier kan een maximaal aantal van 150 deelnemers ontvangen. Meld je dus snel aan


19-05-2017


Goed nieuws! Het complex van Fc. Grootegast zal gedurende Voetbalkamp Westerkwartier 2016 nog niet aan verbouwingen onderworpen worden. De deelnemers en alle andere betrokkenen kunnen om deze reden gewoon gebruik maken van de bekende faciliteiten!
Verder is de organisatie druk bezig met het vastleggen van trainers, daarover later meer..


12-05-2017


Xander Postma, 3 voudig deelnemer van Voetbalkamp Westerkwartier, heeft gisteren zijn officiële FC Groningen contract getekend! Hij zal komend seizoen uitkomen voor FC Groningen D2, het jongste team uit de opleiding van FC Groningen. Uiteraard zijn we trots op Xander en wensen we hem veel plezier en succes toe in zijn verdere voetballoopbaan!


08-05-2017


Inmiddels heeft Voetbalkamp Westerkwartier 2016 haar 50e aanmelding binnen! Gaan we het aantal van vorig jaar (101) overtreffen? Er zijn, voor dit moment, in vergelijking tot vorig jaar in ieder geval meer aanmeldingen!


14-02-2017


Vanaf vandaag kunnen deelnemers zich weer inschrijven voor Voetbalkamp Westerkwartier!
In tegenstelling tot andere jaren kiest Voetbalkamp Westerkwartier ervoor om geen overnachting aan te bieden. Fc. Grootegast heeft in samenwerking met de gemeente plannen om de kantine en de kleedkamers te verbouwen. Aangezien we hierdoor geen zekerheid hebben over de beschikking van de kantine en kleedkamers kiezen we er dit jaar voor om niet te overnachten.
Uiteraard gaan we door met het organiseren van de activiteiten die overdag plaatsvinden!


15-08-2015


Voetbalkamp Westerkwartier 2015 een groot succes!

Honderd voetballers/voetbalsters namen deel aan Voetbalkamp Westerkwartier 2015. Aangezien iedere deelnemer voor elke deelname een ster op de borst krijgt is goed te zien hoeveel deelnemers ieder jaar weer terug komen. De organisatie was dan ook erg tevreden met de hoeveelheid 2- en 3 ‘sterrendragers’.

Alle deelnemers hebben drie dagen genoten van verschillende voetbalgerelateerde activiteiten. In de ochtend werd er getraind onder leiding van gekwalificeerde en ervaren trainers. Individuele tips, van trainers naar spelers, stonden hier centraal. Daarbij werden voetbalhandelingen op een andere of nieuwe manier succesvol geprobeerd.

De donderdagochtend bestond uit een bezoek aan zwembad de Woldzoom. Iedere deelnemer heeft daarbij de kans gehad om de stormbaan in het water te trotseren. De middagen werden gevuld met de COPA Westerkwartier en overige activiteiten. De COPA Westerkwartier is het onderlinge toernooi binnen het voetbalkamp waarbij zowel de nationale als internationale wedstrijden gewonnen moeten zien te worden. De overige activiteiten bestonden uit een stormbaan, een pannakooi, een vaardigheden-parcours en een schot-snelheidsmeter.


05-08-2015


Over precies een week start Voetbalkamp Westerkwartier 2015. We doen dit met maar liefst 100 deelnemers! Dit is een recordaantal voor het voetbalkamp.


25-06-2015


Wander Balkema, Marcel Poll en Erwin Bandringa hebben de staf gecompleteerd. VKW ’15 telt daarmee 8 veldtrainers en 2 keeperstrainers. Deze trainers begeleiden de deelnemers gedurende het hele kamp en zorgen voor individuele tips van trainer naar speler. We hopen de 96 deelnemers op deze manier iets mee te geven waar ze bij de eigen vereniging profijt van hebben


16-06-2015


Naast Arjan Veenstra, Rick Buma, Rense Dijk, Albert Brommer, Luuk Tooren en Allard Gritter is ook Stefan van Leeuwen (22) toegevoegd als trainer.
Stefan is op dit moment actief als trainer binnen Voetbalschool Rodenburg en heeft in eerdere jaren training gegeven binnen de jeugd van v.v. Leek-Rodenburg.
Met Stefan is de trainersstaf bijna compleet. Binnenkort melden we welke trainer(s) de staf completeren


13-05-2015


Op 12, 13 en 14 augustus, tijdens Voetbalkamp Westerkwartier, staan onderstaande pannakooi, snelheidsmeter en stormbaan van 21 meter(!) op het complex! Alle deelnemers gaan deze activiteiten met hun groep bij langs om prijzen te winnen. Daarnaast heeft iedereen de kans om hier tijdens pauzes gebruik van te maken.
Je hebt nog een aantal weken de kans om je op te geven. Doe dit snel via het kopje ‘aanmelden’ en verzeker jezelf van je eigen vakantie!


19-04-2015


De kleding van Voetbalkamp Westerkwartier 2015 is bekend! Klik op het kopje ‘kleding’ en bekijk welke kleding jij ontvangt als je deelneemt.


02-04-2015


Er zijn inmiddels 25 spelers/speelsters die zich hebben aangemeld voor Voetbalkamp Westerkwartier 2015. Dit zijn meer in vergelijking tot vorig jaar begin april. We hopen dan ook ons maximale aantal van 120 deelnemers te bereiken. Geef je dus snel op!


19-03-2015


Keepertrainers Albert Brommer en Luuk Tooren hebben toegezegd, tijdens Voetbalkamp Westerkwartier 2015, opnieuw actief te zijn als keepertrainer! In verschillende trainingssessies nemen Albert en Luuk de keepers onder hun hoede.


11-03-2015


Arjan Veenstra, Rense Dijk en Rick Buma gaan zich aankomende zomer voor de 3e keer inzetten als trainer binnen Voetbalkamp Westerkwartier.
De organisatie is blij met deze continuiteit. Meerdere trainers volgen in de komende maanden.


02-03-2015


Vanaf heden is inschrijven voor Voetbalkamp Westerkwartier 2015 mogelijk. De inschrijving zal op 17 juni 2015 sluiten. Het voetbalkamp accepteert een maximaal aantal deelnemers van 120.
Geef je op voor Voetbalkamp Westerkwartier en verzeker jezelf van je eigen vakantie vol voetbalplezier!


25-01-2015


De afgelopen weken is de organisatie begonnen met de voorbereidingen voor de 3de editie van Voetbalkamp Westerkwartier. Na de 2 voorgaande succesvolle edities hopen we dit jaar opnieuw een fantastisch voetbalkamp te organiseren. De laatste weken zijn we druk bezig geweest met het vernieuwen van onze site en hebben we weer verschillende sponsoren bereidt gevonden ons te steunen waardoor de laagdrempeligheid van Voetbalkamp Westerkwartier behouden blijft.
De inschrijving zal zo snel mogelijk geopend worden.


21-07-2014


De trainersstaf van Voetbalkamp Westerkwartier 2014 is rond! Naast de al eerder aangekondigde trainers Albert Brommer, Luuk Tooren, Arjan Veenstra, Ite Hoolsema en Rense Dijk, zijn ook Erwin Bandringa, Allard Gritter, Rick Buma en Tim Renkema bereidt gevonden een groep te trainen/coachen.Van 13 t/m 15 augustus 2014 krijgen alle 89 deelnemers training van bovenstaande ervaren en gediplomeerde trainers.


23-06-2014


Afgelopen woensdag 18 juni is de inschrijving gesloten. Voetbalkamp Westerkwartier 2014 heeft een uiteindelijk aantal van 88 deelnemers bereikt.


05-06-2014


Vandaag heeft Voetbalkamp Westerkwartier de zekerheid gekregen dat het met alle deelnemers een ochtend in Zwembad de Woldzoom door kan brengen. Tijdens deze ochtend staan er o.a een hindernisparcours en vrij zwemmen op het programma.


15-05-2014


Voetbalkamp Westerkwartier is het aantal van 50 aanmeldingen gepasseerd. Aanmelden kan nog t/m 18 juni 2014.
Doe dit snel en verzeker jezelf van een vakantie vol voetbal en plezier!


15-04-2014
Voetbalkamp Westerkwartier sluit samenwerking met Keepersscholen.nl, regio Groningen/Drenthe.

In samenwerking met Keepersscholen.nl bied Voetbalkamp Westerkwartier dit jaar, naast het reguliere voetbalkamp, voor het eerst keeperstraining aan voor de fanatieke keepers die deelnemen aan het Voetbalkamp! Wanneer de ‘’voetballers’’ trainen staan er specifieke keeperstrainingen op het programma voor de keepers.

Keepersscholen.nl voorziet in de behoefte van professionele techniektraining voor de (jeugd)keeper in de regio. Bij de eigen vereniging kunnen de keepers vaak alleen maar meedoen met de voetballers en worden ze veelal als schietschijf gebruikt tijdens de diverse afwerkvormen. In het algemeen ontbreekt bij de clubtrainingen de specifieke focus op het keepersvak en de daarbij behorende trainingstechnieken. De opleiding van keepersscholen.nl vormt een aanvulling op bestaande keeperstrainingen, of invulling van ontbrekende keeperstrainingen en kan daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de keeper/keepster bij de club.

De doelstelling van Keepersscholen.nl is dat elke keeper zijn (of haar) persoonlijke topniveau moet kunnen bereiken. Regelmatig worden deelnemers gescout door BVO’s tijdens de trainingen van de keeperscholen. Zo zijn er al deelnemers naar SC Heerenveen, SC Cambuur en NAC Breda vertrokken, mede dankzij de gerichte trainingen op de scholen.

Er zal gewerkt worden in kleine groepjes onder leiding van enthousiaste en gekwalificeerde trainers. Alle trainers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring als keeper en als speler.


14-02-2014


Vanaf vandaag is de inschrijving voor het Voetbalkamp Westerkwartier 2014 geopend. Op 18-6-2014 zal de inschrijving sluiten.

Het voetbalkamp accepteert een maximaal aantal deelnemers van 150.
Geef je dus snel op!


19-08-2013


De eerste editie van het Voetbalkamp Westerkwartier zit erop. Afgelopen week hebben 64 deelnemers verschillende activiteiten ondernomen. Naar onze mening is het een groot succes gebleken. We willen een ieder die aan het voetbalkamp mee heeft gewerkt en alle deelnemers bedanken voor zijn of haar inzet en deelname!
Voetbalkamp Westerkwartier 2014 zal er zeker komen, we hopen iedereen dan weer te begroeten!
Een fotoalbum zal zo snel mogelijk volgen op deze site en op facebook!